D1 aloitti ylemmän jatkosarjan Varkaudessa

LeBan D1 pojat kävivät hakemassa täyden pistepotin ensimmäisestä ylemmän jatkosarjan turnauksesta.

Sudet SB – LeBa-96 0-12 (0-5, 0-4, 0-3)

Ensimmäisessä pelissä vastaan asteli Kouvolan Sudet. LeBan pojat lähti peliin hyvällä asenteella ja valmiina esittämään parastaan. Joni Hiltunen näytti pelille tahdin, kun iski maalin ensimmäisessä vaihdossa. Ensimmäisessä erässä Sudet pääsi muutaman kerran hätyyttelemään LeBan maalia, mutta maali pysyi puhtaana. Maaleja LeBa onnistui tekemään ensimmäiseen erään viisi.

Toisessa ja kolmannessa erässä jatkettiin samaan tahtiin ja puolustusta terävöitettiin entisestään. Pallo liikkui mallikkaasti ja välillä sorruttiin namutteluun. Maaleja saatiin tehtyä tusina täyteen ja peli katkaisuun. Poikien pelissä näkyi into opetella uutta ja teemat toteutuivat loistavasti. Hieno peli kokonaisuudessaan LeBan pojilta.

LeBa-96 – Pelicans SB turkoosi 10-2 (2-0, 3-1, 5-1)

Toisessa pelissä vastustajaksi tuli Pelicans Lahdesta. Ottelun alku oli todella tasainen ja Pelicans rynni LeBan maalille useita kertoja vaarillisesti. LeBan puolustus kesti ja maali ei syntynyt. Ensimmäisessä erässä LeBa onnistui kahdesti nopeilla vastaiskuilla. Toinen erä jatkoi ensimmäisen kaavaa ja Pelicans sai omat paikansa ja maalinkin erässä. LeBan pallollinen peli ei ollut parasta, mutta kolme tehtyä maalia helpotti pelaamista.

Viimeiseen erään kahden vähän nihkeän erän jälkeen haettiin uutta intoa. Teemaksi otettiin peli-ilo ja hymyä huuleen. Se tuotti tulosta ja pallollinen peli parani. Tuloksena oli viisi tehtyä maalia ja iloisia naamoja, joka on tärkeintä. Pelistä nauttiminen toi lopulta selvän voiton ja tästä on hyvä lähteä eteenpäin.