E1-pojille voitto ja tappio Kontiolahdelta

E1-pojat jatkoivat kauttaan kotikentällä Kontiolahdella. Turnaukseen lähtö tuotti pientä päänvaivaa, sillä neljä poikaa oli samaan aikaan maajoukkuetie-tapahtumassa. Onneksi peleihin saatiin mukaan vahvistuksia vuotta nuoremmista. Iso kiitos E2-joukkueelle avusta ja hyvin järjestetystä turnauksesta.

LeBa-Varta 7-2

Ensimmäisen pelin alku oli joukkueelle hankala, mutta ottelun edetessä ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. LeBa avasi hienosti laitoja pitkin ja vyörytti lähes jokaisessa vaihdossa pallon vastustajan päätyyn. Puolustajat katkoivat hyvin vartalaisten yritykset päästä Jepun vartioimalle maalille tai kukkupallotoimitukset. Esille nousi selvästi Tiitus, joka saalisti neljä syöttöpistettä. Tiitus uskalsi nousta jalalla, kun siihen oli mahdollisuus, tai avasi peliä oivaltavilla syötöillään.

LeBa-SB Welhot 6-10

Toisessa pelissä vastassa sarjajohtaja, ja heti ensimmäisessä vaihdossa takaisku. Poikien usko peliin lähdettäessä oli, että ottelu on mahdoton voittaa ilman maajoukkuetapahtumassa olleita poikia. Mutta onneksi 07-vahvistukset pelasivat rohkeasti ja ennakkoluulottomasti läpi ottelun. Tämä asenne tarttui pelin puolivälissä myös meidän poikiimme. Loppupeli mentiin tasaisissa merkeissä, mutta voitto meni ansaitusti Welhoille. 07-pojista lainattu Aatu oli tässä pelissä LeBan näkyvin pelaaja. Hän karvasi aktiivisesti, suojasi palloa mainiosti ja iski lisäksi kaksi maalia.

Peleistä saatiin paljon oppia ja lisää kokemusta matkaan. Seuraavaan turnaukseen on hyvin aikaa, joten ennen sitä pyritään saamaan mahdollisimman monta hyvää harjoitusta alle. Harjoituksista se kaikki lähtee. Kun treenaat hyvin, myöskin pelaat hyvin.