Iskuryhmän matka jatkui lauantaina Nilsiässä!

Nilsiä tulee tutuksi 07 ikäluokan pojille, kun parina peräkkäisenä viikonloppuna ollaan päästy pelaamaan pelit pienelle ja liukkaalle parketille Nilsiään. Tällä kertaa oli kyseessä 06 ikäluokan e1-ylempi jatkosarja, jonne matkaa tehtiin oman seuran vuotta vanhempien seurassa. Bussi jaettiin, pukukoppi jaettiin ja kun kentällä kohdattiin niin pisteetkin jaettiin. Toisessa pelissä kotijoukkue Apassit oli selkeästi vahvempi ja korjasi potin.

Leba96 07 – Leba96 2-2

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli oman seuran -06 syntyneet pelurit, joita vastaan on pelattu jo useamman kerran tällä kaudella, niin sarjapelejä kuin harjoitusotteluitakin. Monesti ottelut on olleet tasaisia, vaikka vanhempi ikäluokka on maalisarakkeissa edellä ollutkin. Tällä kertaa matala karvaus ja iskuryhmän todella kova taistelutahto pisti isoveljet lujille koko ottelun ajaksi.

Ensimmäisessä erässä maalipaikat meni kutakuinkin tasan ja erätauolla siirryttiin 1-1 tilanteessa. Iskuryhmä maalista vastasi Jimi, joka pääsi puttaamaan pallon tyhjään maalin Aatun syötöstä. Maalilla aloittanut Jiro pelasi varmoin ottein, ja piti joukkueen mukana taistelussa.

Toinen erä oli hieman puolustus voittoinen, mutta rohkea peittopelaaminen ja maalilla tässä erässä pelannut Verneri taisteli uhrautuvasti. Taistelu asennetta esitti erityisesti Vennu joka liikkui ja karvasi palloja omalle joukkueelle. Tilanne toisen erän jälkeen oli edelleen 1-1. Erän ja pelin rohkeimmasta pelaajasta ei ole kahta sanaa sillä sen verran Peetu auttoi maalivahtia blokkaamalla puolen tusinaa vetoa pelin aikana.

Kolmannessa erässä, pallollinen peli rupesi jälleen toimimaan ja maalipaikkoja saatiin jokaiselle ketjulle. Voisi jopa sanoa että maalipaikoissa voitettiin kolmas erä, mutta niin vain nollakuutoset menivät johtoon erän puolivälissä. Tästä ei iskuryhmä lannistunut vaan kampetui tasoihin viisi minuuttia ennen loppua. Oskarin puolittainen läpiajo päätyi maalivahdin torjunnasta Nuutille, jolla oli helppo työ tasoittaa peli 2-2. Enempää ei maaleja pelissä nähty vaikka paikkansa molemmilla joukkueilla oli. Iskuryhmä pelasi kauden parhaimman pelinsä E1 sarjassa ja osoitti että kun jokainen antaa joukkueelle kaikkensa, pystyy joukkue haastamaan vuotta vanhemmissakin kenet tahansa.

Toisessa ottelussa vastaan asettui turnaus isäntä Apassit. Ottelun ensimmäinen erä oli vielä tasaväkistä taistelua, apassit siirtyi ennen erän puoltaväliä kahden maalin johtoon. Iskuryhmällä oli myös hetkensä ja ajassa 11.48 Miska kavensi pelin hienolla laukauksella 2-1, syöttöpiste kirjattiin Lukalle.

Toinen erä alkoi synkästi, reilun minuutin jälkeen Apassit johti jo 4-1 ja tuntui kun paras terä ja lataus olisi kadonnut. Hyökkäyksiin lähdöt takkuilivat, syötöt jäivät vastustajille ja hyvin liikkuneet Apassit sai vaarallisia maalipaikkoja jatkuvasti.

Kolmas erä ei paljon muutoksia tuonut, hieman väsymys ja jännitys hiipi puseroon, eikä peliä enää saatu kasaan. Apassit korjasi voiton 6-1 lukemilla.

Turnauksen anti oli kuitenkin hyvä, tasapeli nollakuutosista osoittaa sen miksi vuottavanhempien sarjaan lähdettiin, tiedetään poikien kyvyt, joita jokaisen pitäisi pystyä myös tuomaan vaihdosta toiseen joka ottelussa. Joukkueella on nyt joulutauko ja pelit jatkuvat vuoden vaihteen jälkeen 13. tammikuuta oman ikäluokan E2 ylemmän jatkosarjan turnauksella jälleen Nilsiässä, joka on jo kolmas perättäinen reissu Nilsiään. Nyt iskuryhmä nollaseiska haluaa toivottaa kaikille lukijoille: Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!!