D 2 juniorit Rantakylässä
25.11.2012 21:27

Spadesille vastassa  oli Josba Punainen ja Welhot Keltainen. Heartsilla oli Welhot Musta ja Welhot Milenium.

25.11.2012 sunnuntai Rantakylä. Spadesin urakka alkoi Josba Punaista vastaan. Odotettavissa oli tällä kertaa helpompi peli ja lähinnä tässä pahin vihollinen oli oma asenne jos se on kohdallaan ei pelistä pitäisi tulla hankala.  Punainen pysyikin oikeastaan ensimmäisen erän mukana ja se meille 1 - 4. Loppujen lopuksi pojat maalailivat lukemat 5-15 taululle. Johtuen vaan pienestä salista jossa tilanteita tulee paljon enemmän kuin esim. Kontiolahden salilla.

Josba Punainen - Spades  5 -15

3liekkiaO-V Piiroinen piti pilkkanaan Josba Punaisen puolustusta kun sai pallon.

2liekkiaVille Heikkinen Pelasi maalilla varmoin ottein eikä pallot lipsuneet käsistä.

1liekkiaTuomas Auvinen pelasi pirteästi omalla tontillaan vasemmassa laidassa.Väläytteli aikaajoin nopeilla pyrähdyksillä.

 

Spadesin toinen peli oli Welhojen Keltaista vastaan. Keltainen pysyi kyydissä kaksi erää ja kolmannen erän 38 minuutille asti, mutta sitten tuli synkkä kolme minuuttinen  ja 5 maalia peli oli selvä. Tässäkin pelissä onnistujia oli suurin osa joukkueesta ja pisteitäkin sai kaksi kentällistä pelaajia.

Spades - Welhot Keltainen  11 - 3

 

3liekkiaMatias Kärki hoiti puolustuksen mallikkaasti. Riisti ja raatoi pallon kanssa ja teki keltasten hyökkäys yritykset toivottomaksi.

2liekkiaHenry Häikiö karvasi palloa hanakasti ja loi tukun vaarallisia tilanteita vastujan maalille ja onnistui myös 2 kertaa upottamaan pallon maaliin.

1liekkiaJesse Mönttinen uurasti kolmoskentän sentterinä. Pelasi mainiosti molempiin suuntiin ja loi Leeville ja O-V:lle tukun hyviä maalinteko tilanteita.

Spadesin tehomiehet: Roope 5+1, Vili 4+2,O-V 4+1, Jesse M 3+3, Henry 3+2, Matias 1+4, Niki 1+2, Tuomas 2+0, Miska ja Leevi 1+1, Valtteri 0+2, Sakke 1+0.

 

Heartsin ensimmäinen peli oli kivikovaa Welhot Mustaa vastaan. Mukana  pysyttiin yhden erän verran ja toinen erä näytti  taas  tasoeron Musta teki 4  maalia. Ja peli oli siinä. 3erä taas oli pelailua  se 1-1. ja Näin ollen peli Mustalle 3-8.

Hearts - Welhot Musta  3 - 8.

3liekkiaJaakko Lehtoranta jaksoi puurtaa ja vääntää puolustuksessa.

2liekkiaNiko Kettunen piti lukemat siedettävänä niin kuin aina, mies paikallaan.

1liekkiaPatrik Wrange kova tekemään töitä molemmissa päissä, onnistui vihdoinkin maalin teossa.

 

Toinen peli oli Welhot Milleniumia vastaan.  Peli oli tasaista vääntöä  ja Niko torjui rangaistuslaukaukssenkin. Kaksi erää mentiin tasatahtiin peli Heartsille. Sitten kolmannen erän alkuun tuli musta hetki 2 maalia 15 sekuntiin. Siitä ei enää toivuttu, vaikka pojat antoivat kaikkensa. Pojat pelasivat hyvän kolmannen erä lopun mutta maalit jäivät uupumaan.

Welhot Millenium - Hearts  6- 4

 

3liekkiaKaapro Hyvärinen  terävänä kärkkyi läpiajoja jateki kaksi maalia.

2liekkiaVille Niemi taisteli urheasti palloja omille.

1liekkiaArto Riikonen toisen pelin syöttökone 0+3.

 

Heartsin tehomiehet: Kaapro 3+1, Arto 0+4, Henry, Joona, Ville, Ville H 1+0, Matti, Mikko 0+1

 
 

<

Lehmo Balls -96 ry | Mestarinkatu 15 C 9, 80100 JOENSUU | 0440-559698 | toimisto@leba96.fi