Suomen Cup jatkuu edustusjoukkueella sunnuntaina

Tulevana sunnuntaina syyskuun viimeisenä päivänä edari pääsee taas irti parin viikon tauon jälkeen. Peli on sikälikin edarille merkittävä, että seuraavalla viikolla alkaakin jo kauan odotettu 2. divisioonan runkosarja. Sunnuntain vastustaja SB Heinola on edennyt tämän syksyn Suomen Cupissa jo 1. kierrokselta alkaen nyt pelattavalle 4. kierrokselle. Joukkueet kohtasivat tammikuun lopulla tänä vuonna Vierumäellä ja tuolloin LeBa SB poistui voittajana paikalta.

Tämän kauden SB Heinola on kuitenkin täysin eritason joukkue kuin viime kaudella. Joukkue on vahvistunut monelta osin ja nimenomaan kokemusta ja maalintekotehokkuutta on tullut roppakaupalla lisää. Asiantuntijat ympäri valtakunnan ovatkin arvioineet SB Heinolan Kaakkois-Suomen 2. divisioonassa ihan kärkikahinoihin yhdessä PoNoVon kanssa. Farmisopimus BB-88 joukkueen kanssa toi Heinolaan muun muassa kokeneen snaipperin Mikko Salosen, joka on aikoinaan jo mättänyt kasapäin maaleja kakkosdivarissa. Kovin värväys lienee kuitenkin Jukka-Pekka Utriainen Pelicansista. Tämä taitava rightin mies on kiertänyt monissa seuroissa ja iskenyt tehoja vakuuttavalla tahdilla viime kausinakin. Kolmas nosto onkin kontiolahtelaisittain mielenkiintoisin. Rightin puolustaja Aapo Kärki edusti vielä viitisen vuotta sitten sunnuntain kotijoukkuetta, mutta nyt Kärki nähdään siis vastustajan leirissä. Pelitaitava Kärki onkin heti noussut joukkueen ykksöpuolustajaksi syksyn peleissä.

Edustusjoukkue lähtee varsin mukavista lähtöasetelmista 4. kierroksen otteluun. Kentällisiä on vielä viilailtu ja kumpikin maalivahti on ollut viime viikkoina varmassa vireessä. Sunnuntain ottelu alkaa klo 15.00 Kontiolahden liikuntahallilla. Käteiskassalla toimiva kioski palvelee tuttuun tapaan koko ottelun ajan. Tervetuloa seuraamaan varmasti tunnerikasta ottelua!