Runkosarja jatkuu perjantai

Edustukselle tiivis pelitahti tuntuu sopivan ja seuvaaksi  edarin tahtia saapu kokeilemaan VehVe. VehVe porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa, joten vauhdikas ottelu on luvassa, eikä ”mestaruuskrapulan” auta olla läsnä.

 

VehVe on noussut viime kierroksilla taistelemaan sarjan kakkostilasta ja kotiedusta PlayOffeihin. Neljän ottelun voittoputkessa seilaava Vesa-lauma, kaatoi edellisessä ottelussaan sarjan kakkosena majailevan Apassit Pohjantien koulun karkeloissa lukemin 9-8. Kyseisellä voitolla Vesat nousivat tasapisteisiin Apassien kanssa. Vehmersalmelaisten kovin syömähammas tällä kaudella, on totuttuun tapaan ollut Miro Markkanen tehoin 17+7. Avustavina poskihampaina mm. Tomi Hujanen 13+9 ja  Pekka Heikkinen 6+11.

Edustus nappasi viime perjantaina vieraissa runkosarjan 12. voiton, yhtä monessa ottelussa ja tappion karvaasta mausta kärsi Pieksämäen Pisaba lukemin 2-7. Sunnuntaina olikin yhden välivirstanpylvään aika, kun SB Heinola kaatui Suomen Cupin aluefinaalissa 1-7, sekin vieraskaukalossa. Seuralle ja joukkueelle arvokas voitto, josta ammenetaan jos mahdollista, lisää virtaa kaikkien tekemiseen. Tervepäinen joukkue ei varmasti jää vellomaan voitonhuumaan, vaan työnteko jatkuu jo tänään täydellä teholla ja lisäbuustilla. Täysi työ on jälleen perjantai edessä, viikolla kuviot hiotaan taas kuntoon ja pejantaina ollaan varmiina. Terveystilanne on loistava, täydellä miehityksellä päästään jälleen menemään, poislukien Naumanen joka on edelleen toipilaana.

Lämpimäisesti tervetuloa seuraamaan kiihkeää ottelua ja ihailemaan Suomen Cupin Aluemestareiden Pokaalia!

Ottelu alkaa tuttuun tapaan perjantaina Kontiolahden liikuntahallilla klo 19.00.