LeBalaiset tulessa vkloppuna

LeBalaiset tulessa vkloppuna

Perjantaina Kontiolahdella käydään paikalliskohtaaminen, LeBa KCK vastaan edustus. Sunnuntaina B-pojat irti Kuopion Studentialla.

 

Kontiolahdella käydään pejantaina 19.00 alkaen, kirjaimellisesti paikallisvääntö kun KCK ja edustus mittelevät voimiaan keskenään. KCK:lla edessä todella tärkeät ottelut, sijoitusten ollessa aivan auki. ”Kassien” on mahdollista kivuta aina PlayOffeihin saakka, karsintapeikon hengittäessä samalla niskaan, vain kahden pisteen päässä. Joukkueen parhaita pistemiehiä tähän mennessä ovat olleet Joonas Riekkinen 12+10 ja Antti Uotila 13+4. Joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuussa päättyi edustuksen 8-3 voittoon.

Edustus porskutteli 12 ottelua puhtaalla saldolla, kunnes 13. ottelussa, taisteleva ja hyvin töitä tehnyt VehVe vei pisteet Kontiolahdelta lukemin 5-7. Tämä on toiminut loistavana herätyksenä tulevaan ja kaivattua ryhtiä odotetaan jo paikalliskamppailussa. Edustuksen paras pistemies tähän mennessä on ollut, seuratyöntekijänä jatkosopimuksen solminut, Petri Väänänen tehoilla 5+23. Vanavedessä Henry Vartiainen 15+9, Antti Juvonen 19+4 ja ikinuori Pekka Pirhonen 10+11. Terveys- ja poissaolijatilanne ennallaan.

Kutkuttava paikalliskamppailu luvassa jota ei kannata missata!

B-pojat matkaavat sunnuntaina Kuopioon, Studentian parketille. Pojat pääsevät ensimmäisen kerran irti klo. 12, kun vastaan asettuu sarjakakkonen Hu-Pa. Toinen ottelu starttaa klo. 14, pisteen päässä takana vaanivaa SB Welhot Diamondsia vastaan. B-poikien pisterohmuista mainittakoon Teemu Miettinen, 6 ottelua ja 7+7 ja Tuukka Tykkyläinen, 8 ottelua tehoin 5+7.