Edustusjoukkue pelaa perjantaina Cupin aluefinaalissa

Edarin kausi on edennyt jo siihen pisteeseen, että tulevana perjantaina päästään pelaamaan Suomen Cupin aluefinaalia. Vastustajaksi Kontiolahdelle saapuu imatralainen SB Troopers. Vierasjoukkue eteni finaalin voittamalla VarTan ja Pisaban. Troopersin varsinainen cup päättyi 2-7 tappioon Josballe. LeBa ja Troopers kohtasivat Suomen Cupissa syksyllä 2018 turnausmuotoiselle kierroksella Kontiolahdella. SB Troopers on vahvistunut tälle kaudelle ja joukkue majaileekin Kaakkois-Suomen 2. divisioonassa toisella sijalla. Joukkueella on täydet mahdollisuudet vielä runkosarjan voittoon. Troopersin nimekkäin peluri on eittämättä liigakokemusta omaava puolustaja Tapio Kinnunen. Isokokoinen, mutta taitava Kinnunen siirtyi kesken kauden vahvistamaan Troopersia paikallisvastustajan Imatran Voiman riveistä.

Kuva: Janne Suhonen


LeBa-96 edarin cup tarina on sisältänyt kolme voittoa ja tappion ikimuistoisessa kotiottelussa Classicia vastaan. Peli on parantunut vuosikymmenen vaihtuessa myös runkosarjassa, joten siltä osin finaalin ajankohta ei voisi parempaan saumaan osua. LeBalle cupin aluefinaali on jo kolmas peräkkäinen. Kaudella 2017-2018 kontiolahtelaiset voittivat finaalin, mutta viime kaudella katkeraa kalkkia saatiin jatkoaikatappion muodossa.


Cupin aluefinaalissakin peliaika on vain 3×15 minuuttia ja erätauot ovat 10 minuuttia. Ottelu alkaa perjantaina 31.1 klo 19.00 liikuntahallilla. Kioski ja lipunmyynti toimivat käteisellä valuutalla yläkerrassa. Tervetuloa kannustamaan sinipaitoja!