Edustusjoukkue aloittaa 14.5 harjoittelun

Aika se vaan rientää ja edellisestä kaudesta alkaa olla sen verran aikaa, että salibandynpelaajat kaivautuvat poteroistaan ja palaavat totisemman harjoittelun äärelle. LeBan edustusjoukkueen osalta tämä tapahtuu viikolla 20.

11 sopimuspelaajan lisäksi treeniringissä aloittavat maalivahdit Ottoville Piiroinen ja Joel Raatikainen, jotka myös jatkavat ensi kauden joukkueessa. Kenttäpelaajista kesätreeneihin osallistuvat jo mainittujen sopimuspelaajien lisäksi ainakin Jari Aromaa, Teemu Häyrinen, Antti Nissinen, Antti Nuutinen, Teemu Tuhkanen ja Markus Tuomisto. Lisäksi viime kaudella pelanneista neuvottelut ovat kesken Antti Juvosen, Jere Kaartisen, Lari Naumasen ja Petri Väänäsen kanssa.

-Tilannehan vaikuttaa varsin mukavalta ajankohta huomioiden, kommentoi tuoreeltaan päävalmentaja Sakari Salmela. -Noista kymmenestä kenttäpelaajasta, joiden kanssa ei vielä ole sopimusta kun saadaan puoletkin meille niin joukkue on kasassa. Suurimman osan kanssa kysymys on lähinnä ajankäytön sovittamisesta meidän koviin tavoitteisiin, jatkaa Salmela. -Ilahduttavaa on myös se, että valmennusrintamalle saadaan lisää vahvistusta ensi kaudelle ja näihin nimiin palataan, kun lisää pelaajasopimuksia julkaistaan, päättää Salmela.