Edustus päättää runkosarjan Tylypahkassa

Perjantaina edustus matkaa siis Kuopioon Welhot Akatemian vieraaksi

Nuori Welholauma pyöri alkukauden kärkinelikossa, mutta sittemmin on neljän kärki karannut saavuttamattomiin. Osa kärkipelaajista on luutinut itsensä myös liigajoukkueen mukaan, joka osaltaan vaikuttaa materiaalin leveyteen. Nuori ja hyvin liikkuva porukka on kuitenkin osoittanut ehdottomasti kuuluvansa sarjaan, kaataen mm. VehVen kuopiohallissa. Parhaiten tylypahkan kasvateista pisteloitsut on selkeästi oppinut Leevi Lahtinen, joka johtaa sisäistä pistepörssi selvällä erolla tehojen ollessa 19+10. Lahtisen jälkeen on pisteiden valossa tasaisempaa, Kalle Karvinen toisena pisteillä 10+8.

Edustus on treenannut vielä kovaa ja viime aikoijen otteista on löydetty säädettävää. Omaa peliä on tällä viikolla viety taas opettavaisten kokemusten jälkeen pari napsua eteenpäin ja ratkaisupelien alla kevennettevä kuorma tuo varmasti vielä viimeisen silauksen edustuksen otteisiin. Vaikka kovaa on vielä menty, lähtee edustus opit mielessä kiristämään ruuvia kohti pudotuspelitatsia Welhoja vastaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kontiolahdella päättyi edustuksen 13-3 voittoon, mutta kuten on huomattu, edellisistä otteluista ei saa mukaan yhtään mitään. Ei sitten kaksin kamppailuissa, maaleja tai saatika pisteitä. Työn kautta joukkue keskittyy vain tähän tapahtumaan.

Vaikka joukkue keskittyy vain tulevaan otteluun, toimitus haluaa muistutella kuitenkin, että edarin osalta pudotuspelit alkavat ensi viikon torstaina 15.3 klo. 19 Kontiolahden liikuntahallilla. Vastus selviää viimeisen kierroksen jälkeen, kun sijoitukset ovat varmistuneet ja edustushan pääsee runkosarjan voittajana valitsemaan itselleen vastuksen sijoille 3-4 tulleista joukkueista.