D2-juniorit vierailivat Mäntyharjulla 3 pisteen arvoisesti

Sudet SB – LeBa-96 10-18 (3-5, 3-6, 4-7)

Ensimmäisessä pelissä LeBa sai vastaansa Sudet. Ottelusta kehittyi todelliset maalikarkelot, kun maaleja nähtiin yhteensä 28 kappaletta. LeBalla onnistui maalinteko kovalla prosentilla ja maalit olivat toinen toistaan hienompia, mutta puolustaminen unohtui vähän turhankin useasti. LeBalta yhteensä viisi pelaajaa onnistui hattutempun tekemisessä. Kaksi pistettä taskuun ja monelle pelaajalle parannusta pistetilosteihin.

LeBa-96 – NST sininen 7-7 (2-2, 2-4, 3-1)

Toinen peli kahden tasaisen joukkueen vääntö, jossa lopulta pisteet tasattiin. Molemmat joukkueet iskivät pelissä hienoja maaleja. NST oli terävämpi toisessa erässä ja viimeistäkin erää mentiin pitkään NST komennossa. Peliä oli pelattu 42.01, kun LeBa otti aikalisän tilanteessa 5-7. LeBa kavensi heti seuraavassa vaihdossa ja tasoitusmaali tuli noin puoli minuuttia ennen loppua, kun LeBa pelasi kuudella pelaajalla. Pojilta todella hienoa taistelua ja työnteko palkittiin yhdellä pisteellä ja tässä tapauksessa ollaan tyytyväisiä siihen.

Pelien aikana kamerat pysyivät piilossa, mutta onneksi pojille maistui ruoka pelien jälkeen, joten saatiin reissukuva otettua.