D2-juniorit jatkavat puhtaalla pelillä

D2-juniorit jatkoivat ylialueellista ylempää jatkosarjaa Savo-Karjalan joukkueiden välisellä miniturnauksella.

Kuopion turnaukseen mentiin yhdessä C2-porukan kanssa ja hallille saavuttiin sopivasti 40 minuuttia ennen peliä ja alle saatiin hyvät ulkolämpimät ja pikaiset pallolämpimät.

Josba punainen – Leba-96 4-7

Leba sai otteluun hyvän alun, kun Oskari löysi maalin takaa tulleella syötöllä Miikan, joka viimeisteli varmasti pallon verkkoon. Josban tasoitus tuli, kun pallo kimposi maalin eteen ja lopulta ehkä vähän vahingossakin verkon perukoille. Peli tuntui olevan hyvin Leban hyppysissä, kun Elias nousi kahteen otteeseen pakin paikalta ja siirsi Leban 1-3 johtoon. Peli tasoittui tämän jälkeen huomattavasti ja Josba kavensi hienon yhdistelmän jälkeen tilanteeksi 2-3 ensimmäisen erän jälkeen.

Josba pystyi toisessa erässä liikuttamaan palloa avauspelissä varmasti ja tarpeeksi nopeasti eikä lebalaiset päässeet millään katkomaan avauksia ja näin Josba pääsi haliitsemaan peliä. Nopeassa tahdissa Josba siirtyikin 4-3 johtoon. Leba-96 ei tästä lamaantunut, vaan karvaus saatiin kuntoon ja peli iskettiin tasoihin Eliaksen nousun päätteeksi Miikan syötöstä. Seuraavassa vaihdossa Miska käytti vahvaa asettaan ja ampui ranteella Leban takaisin johtoon.

Kolmannen erän alussa Josballa oli erinomainen paikka tasoittaa peli, mutta Jesperin oikea-aikainen vastaantulo teki hyökkääjän aikeet tehdä maali tyhjiksi.
Pian tämän jälkeen Joni veti pallon sydämen kyllyydestä Antonin syötöstä pallon maaliin ja pelin ratkaisu alkoi häämöttyä. Loppunumerot 4-7 viimeisteli Joni, joka sai Lenni K:lta hienon syötön ja laittoi kantin päätteeksi pallon maaliin.

Hyökkäyspään onnistujat olivat ketju Taavi-Miika-Oskari, joka liikutti palloa hienosti hyökkäyspäässä ja loivat näin useita maalipaikkoja ottelussa. Lisäksi Joni teki ratkaisu hetkillä oikeita ratkaisuja ja näin varmisteli karkumatkaa Leballe. Puolustuspään onnistujat olivat oikeaa pakkia pelanneet Elias ja Anton. Elias viimeisteli pakin paikalta pakollisen hattutempun. Anton taas voitti nopeudellaan ja oikealla sijoittumisella kaksinkamppailut ja alusti myös pari maalia. Maalilla Jesperi pääsi kunnolla torjuntatöihin ja onnistui erinomiasesti, kun Josba onnistui hyvin avauspelissään ja pääsivöt hyville vetopaikoille.

Apassit – Leba-96 2-14

Toisessa pelissä oli kärkikamppailun makua, kun Apassit oli voittanut kauden ensimmäisestä pelistä kaksi ja Leballa oli takanaan kolme voittoa. Peliin lebalaiset tulivat hyvällä asenteella ja tilanteita tuli liukuhihnalla. 0-1 viimeisteli Eemil tyhjään maaliin Einon hienon katkon ja syötön jälkeen. Seuraavassa vaihdossa Miika teki 0-2 Eliaksen esityöstä laidasta takakulmaan suuntautuneella vedolla. Tiitus avasi kauden maalisaldon katkaisemalla vastustajan avauksen ja tekemällä 0-3. Erän loppuun Eemil teki ensin 0-4 Miskan syötöstä ja viimeisteli hattutempun Nilsin syötöstä hienon avauskuvion päätteeksi.

Toisessa erässä maalitalkoot jatkuivat. Tiitus teki kuudennen maalin Taavin syötöstä ja Miska Einon syötöstä tilanteeksi 0-7. Apassien kavennus tuli hyvällä vedolla takakulmaan pakkien estelystä huolimatta. Eino jatkoi ottelun hienoja otteitaan viimeistelemässä 1-8 Miskan syötöstä. Elias teki Anttonin syötöstä 1-9 ennen kuin Apassien toinen maali tuli jälleen hyvällä vedolla takakulmaan. Erän viimeisen viimeisteli Elias rangaistuslaukauksesta.

Kolmannen erän alkuun Tiitus viimeisteli hattutempun tutulla kaavalla. Vastustajalta pallo pois Jonin kanssa ja kiihdytys ja tarkka veto alakulmaan. Seuraavassa vaihdossa Eemil tarjoili ja Miska teki 2-12. Keskushyökkääjäksi Jonin tilalle siirtynyt Anton viimeisteli rannelaukauksella tilanteeksi 2-13 Jonin tilalle ja loppunumerot viimeisteli taas Joni pakin paikalta lähteneellä painavalla rannelaukauksella Miskan esityöstä.

Hyökkäyspään ehdottomat onnistujat löytyivät ketjusta Miska (2+3)-Eemil (3+1)-Eino (1+2), joka viimeisteli useita hienoja maaleja liikuttelemalla palloa nopeasti hyökkäyspäässä. Eino voitti hyökkäyspäässä lukuisia kaksinkamppailuja, joista tuli useita maaleja muille hyökkääjille. Puolustuspään onnistujat olivat Tiitus, joka teki hattutempun pakin paikalta ja voitti myös lähes poikkeuksetta kaksinkamppailut. Myös muut vasemmat pakit eli Antton ja Nils katkoivat laidassa vastustajan avauksia ja näin auttoivat hyökkäyksien avaamisessa.

Lähetetty iPhonesta