D1 sulatteli vielä kinkkua vuoden ensimmäisessä turnauksessa

D1 sulatteli vielä kinkkua vuoden ensimmäisessä turnauksessa

LeBan D1-pojat matkasivat Mikkeleen vuoden ensimmäiseen turnaukseen. Joulun ja uuden vuoden myötä yhteiset harjoitukset olivat jääneet vähäiseksi, joka varmasti näkyi otteissa. Haastetta ei pienentänyt liukas parkettialusta.

Hatsina – LeBa-96 6-5 (2-1, 2-2, 2-2)

Ensimmäinen peli Hatsinaa vastaan oli vaikea. Vastustaja puolusti hyvin ja iski tehokkaasti maalin edestä palloja maaliin. LeBan pojat eivät saaneet palloa liikkeelle kuin ajoittain. Hatsinalle ansaittu voitto ja LeBan pojat saivat oppia otteluun valmistautumisesta ja työnteon merkityksestä pelissä.

LeBa-96 – Kopa jun 8-5 (4-2, 2-1, 2-2)

Toisessa pelissä Kopa antoi kovan vastuksen, mutta tällä kertaa LeBan pojat ottivat voiton. Vastustajan taitavat yksilöt pystyivät kiusaamaan läpi ottelun LeBan puolustusta ja pallokin pomppi välillä vastustajalle aika hyvin. LeBa pystyi olemaan enemmän pallossa ja ajoittain pallo liikkuikin totuttuun tapaan. Esitys ei vielä ollut parasta mahdollista, mutta kausi on kesken ja harjoittelu jatkuu.

Joukkue pelasi tasaisesti ja jokaisen voisi nostaa esille, mutta tällä kertaa erityismaininta menee Emil Turuselle, joka hoiti puolustamisen erittäin mallikkaasti voittaen jokaisen kaksinkamppailun.