A-junnujen divari alkaa!

Nyt se on jo lähellä, nimittäin A-junioreiden valtakunnallisen I-divisioonan kauden avaus. Lauantaina 29.9. klo 18.30 startataan pelillä FBC Turkua vastaan.

Avausvastustaja ei olisi voinut olla osuvampi, sillä nimenomaan FBC Turku oli se joukkue, jota vastaan karsintojen viimeisessä ottelussa piti voittaa sarjapaikan saamiseksi. Ja kuten fiksuimmat arvaavatkin, ottelu hoidettiin tyylikkäästi kotiin lukemin 4-7. Tuossa ottelussa joukkueen tehokkaimpia olivat Arttu Fredriksson (1+2) ja Tuukka Tykkyläinen (2+0). Valmennuksen aivokuorelle on kuitenkin piirtynyt vahvasti kuva siitä, kuinka jokainen kentällinen hoiti mallikkaasti roolinsa ja heikkoja lenkkejä ei ollut. Erityisen vahvasti muistiin on jäänyt Lehtorannan Juhon alivoimaluutiminen, ukko kävi mukisematta raastamassa tarvittavat minuutit pois vaikka tasakenttävaihtoja pelissä tuli vain kourallinen.

Nyt jälleen tarvitaan jokaista, myös sinua! Tule mukaan turkulaisten kaatoon! Tule paikalle kannustamaan meidät voittoon!

Pääsymaksu 2e ja LeBan jäsenkortilla ilmaiseksi! Ja käy toki erätauolla kahviosta evästä niin ei energiatasapaino pääse pettämään, se on kannustaessakin tärkeää!